Coronavirus informatii

 

TRANSPORT INTERNAȚIONAL

În contextul actual al pandemiei provocate de Covid-19, ne confruntăm cu o situație excepțională, la nivel global. În aceste momente, principalale noastre priorități sunt sănătatea și siguranța clienților și a angajaților noștri!

Pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, dar și datorită restricțiilor de trafic impuse la nivel național și internațional, vă informăm următoarele:

✔️Agențiile Tabita Tour din Spania si România vor fi închise până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea modificării perioadei in funcție de evolutia situatiei.

✔️Nu mai efectuam curse pe rute internaționale până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea modificării perioadei in funcție de evolutia situatiei.

✔️Clienții care au bilete achiziționate pentru plecările suspendate din perioada 17.03-31.03.2020 își pot reprograma GRATUIT călătoria pentru următoarele curse care vor fi efectuate după ridicarea restricțiilor de trafic.

Pentru informații suplimentare puteți să ne contactați la numerele de telefon:

CALL CENTER: +40.263.215.500

ROMÂNIA
Zona centrală: 0746.513.524
Zona sud-est: 0756.333.898
Zona sud-vest: 0752.311.021

SPANIA:
642.225.737 / 670.691.636

Regretăm orice inconvenient cauzat și sperăm ca în curând să vă putem duce în continuare la destinație, în siguranță!

 

TRANSPORT INTERN

Pentru prevenirea raspandirii virusul Covid-19, cursele intrajudetene si cursele Bistrita -> Cluj-Napoca/retur sunt suspendate sau circula limitat! Pentru mai multe informatii despre rutele interne va rugam sa ne sunati la numarul de telefon: +40.757.109.248

 

TRANSPORT COLETE

În această perioadă continuăm să livrăm colete din România spre Spania și din Spania spre România. Coletele se vor livra doar de la depozit la depozit.

LIVRARI COLETE ROMÂNIA-SPANIA
Orașele în care avem depozite în România:
ARAD | SIMERIA  | BUCUREȘTI | BISTRIȚA
Program de lucru: 09:00-15:00
Contact Romania+40.744.314.644

LIVRARI COLETE SPANIA - ROMÂNIA
Orașele în care avem depozite în Spania:
MECO | VALENCIA | SANTA PERPETUA DE MOGODA
Contact Spania+34.670.691.636

*Tarife negociabile la cantități de peste 100 kg;
**Coletele vor fi preluate doar de la depozitele Tabita Tour și vor fi livrate doar către depozitele Tabita Tour.
*** În cazul în care aveți de trimis sau de preluat o cantitate mai mare de colete, vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a discuta soluțiile pe care vi le putem pune la dispoziție pentru preluarea/livrarea de la/la domiciliu a coletelor.

!!! Pentru protecția dvs. cât și a angajaților noștri, desfășurăm activitatea de coletărie cu maximă responsabilitate față de situația actuală, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de autorități!

 

De asemenea, în această perioadă este important ca toți să respectăm indicațiile sugerate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii COVID-19.

Vă reamintim mai jos recomandările principale:

✔️Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde, după orice contact cu o suprafață potențial contaminată. Folosiți prosoape de hârtie, de preferat, pentru a vă șterge mâinile.

✔️Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile neigienizate;

✔️Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;

✔️Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere;

✔️Dezinfectați toate suprafețele care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

✔️Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul;

✔️În cazul în care manifestați simptome specifice infecției cu coronavirus (tuse, febră, dificultăți în respirație) este important să să vă sunați medicul de familie sau să apelați Direcția de Sănătate Publică din județul dumneavoastră. În caz de urgență apelați 112.

 

Unde pot să văd actualizările?

Această pagina va fi actualizată în timp util și va sintetiza toate informațiile importante cu privire deciziile luate de compania Tabita Tour în ceea ce privește Covid-19.
 
 
Aveți grijă de voi și vă dorim multă sănătate!

Cu drag și grijă pentru fiecare client,
Echipa Tabita Tour