Tabita Tour este o companie dinamică și flexibilă care apreciază eforturile individuale mai ales când sunt puse în slujba performanțelor întregii echipe!

Sofer Transport International

Ce vei face? - Vei conduce autocarul în condiţii de maximă siguranţă, eficiență şi confort pentru pasagerii Tabita Tour; - Vei respecta timpii de conducere conform legislaţiei în vigoare și graficele de circulație interne; - Vei asigura un mediu ambiental plăcut pasagerilor (media, radio, tv, curăţenie, siguranţă); - Vei reprezenta compania și vei comunica eficient cu pasagerii şi colegii din echipaj; - Vei acorda suport pasagerilor şi colegilor de echipaj; Care sunt asteptarile noastre de la tine? - Responsabilitate și integritate; - Să dovedești abilităţi de şofat corespunzătoare; - Să deții permis auto categoria B, D+E; - Să deții atestat de transport persoane și card tahograf, conform legislației în vigoare; Beneficiile tale ca Sofer international transport persoane - Venituri foarte motivante. Ca şofer pe cursele externe, alături de noi, poţi realiza un venit net de până la 1800 €! - Operarea autocarelor noastre de top (marca Marcedes și Setra), partea a unui parc auto modern și în continuă dezvoltare; - Mediu de muncă plăcut. CONTACT: Sediu Central Filadelfia Group Bistriţa, Departament Resurse Umane, Serviciul Recrutare: 0746018113, recrutare@tabita-tur.ro

Te așteptăm și pe tine în cadrul echipei noastre pentru a beneficia de oportunitățile profesionale.Trimite-ne CV-ul tau și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Află de la membrii echipei ce înseamnă să faci parte din echipa Tabita Tour!